World Festa Musica

Op vrijdag 7 juni organiseert de Brikke Oave in Brunssum vanaf 20.00 (foyer open om 19.00) in samenwerking met Stichting wereldmuziek in Limburg (SWIL) World Festa Musica.

In aanloop naar de Worldfestival Parade die in 2020 weer in Brunssum wordt gehouden, starten wij alvast met het programmeren van Wereld-muziek !
Dit programmeren doen wij met de experts op dit gebied: Stichting Wereldmuziek in Limburg. Zij programmeren al meer dan 23 jaar met veel succes de meest fantastische bands en werken graag met ons samen… we maken er een werelds feest van!
Voor de editie van 7 juni hebben wij de Nederlandse groep SWAMP geboekt, een groep die zich heeft ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese bands waar het gaat over een geheel eigen interpretatie en mix van Cajun, Zydeco, Tex Mex en aanverwante muziekstijlen.

De Groep speelt met veel succes op grote en ook kleine podia in binnen- en buitenland (o.a. Duitsland, Denemarken, België, Zwitserland, Oostenrijk etc.)

SWAMP bestaat uit:

Tjitte Knol: zang, gitaar, Louisiana rubboard, percussie
Marius Bos: accordeon, achtergrondzang
André van der Werf: basgitaar, achtergrondzang
Bob Philipse slagwerk, percussie

Ze presenteren hun muziek met veel enthousiasme en worden door het publiek vaak en veelvuldig teruggeroepen. Een optreden van de band staat garant voor een Hot-Pepper Louisiana night!
De BrikkeOave is gelegen aan het Lindeplein 7-8 in Brunssum en tickets zijn verkrijgbaar via: