Iraakse ambassadeur feliciteert Fadel Al-Hassouni

Op 27 juli 2020 werd Fadel Al-Hassouni op de Iraakse ambassade in Den Haag ontvangen door Ambassadeur Dr. Hisham Al-Alawi.

De ambassadeur feliciteerde Fadel met zijn benoeming tot ridder in de Orde van Oranje Nassau en wenste hem succes in zijn werkzame leven.

In zijn toespraak benadrukte de ambassadeur het belang van de rol van de Iraakse gemeenschap in Nederland, die bekend staat om haar capaciteiten en diversiteit, en de ambassade wil graag investeren in samenwerking tussen Iraakse en Nederlandse instellingen.

Fadel Al-Hassouni bedankte de ambassadeur voor de ontvangst en de vriendelijke woorden. Hij vertelde over zijn werk in Nederland, over de Stichting Iraakse Cultuur en Maatschappij Parkstad, waarvan hij oprichter en voorzitter is en over zijn ondersteuning van migranten en vluchtelingen in Heerlen.

Aan het einde van de bijeenkomst ontving Fadel van de ambassadeur een certificaat van waardering voor zijn humanitaire vrijwilligersinspanningen.