Vervolg tentoonstelling Kolen en Granaten

Het succes van pop-up museum Kolen & granaten krijgt een educatief vervolg in het Bernardinuscollege in Heerlen. De informatiepanelen van de tentoonstelling over de mijnen tijdens de Tweede Wereldoorlog zullen van vrijdag 17 januari t/m 5 mei 2020 weer te bezichtigen zijn voor zowel scholieren als bezoekers van buitenaf.

In de maand september 2019 trok het pop-up museum Kolen & granaten in het Maankwartier verrassend veel bezoekers en waren de reacties op de tentoonstelling bijzonder positief.

Vanaf 17 januari zal de tentoonstelling Kolen & granaten (met uitzondering van de objecten) weer kosteloos te bezoeken zijn in het Bernardinuscollege. Bezoekers van buitenaf kunnen zich hiervoor melden bij de balie aan de Akerstraat 95.

Op vrijdag 17 januari om 16.00 uur vindt de opening van de tentoonstelling plaats in de hal bij de hoofdingang van het Bernardinuscollege.