Migratiemuseum boekpresentatie

Eindelijk is ons boek klaar. De laatste maanden hebben Milena Mulders, Sanne Gijsbers en Armand Leenaers hard gewerkt aan het boek. Tot in de nachtelijke uurtjes hebben zij gebrain-stormd, geschreven, gecorrigeerd en foto’s uitgezocht.

Het wordt een schitterend boek, een aanrader om de kopen voor jezelf of cadeau te doen met Sinterklaas of Kerstmis.

Op donderdag 28 november overhandigen we het eerste exemplaar tijdens de ‘Boekenborrel’ in boekhandel Van der Velden van Dam, en gaan we in gesprek met Wiel Beijer ! De talkshow begint om 20.00 uur, tot 22.00.

We verwachten hele bijzondere mensen. Aan wie boek wordt gepresenteerd blijft nog even verborgen tussen de regels van het boek. Maar niet bang zijn is ook nu weer ons motto

Kom donderdag 28 november naar boekhandel Van der Velden van Dam, Promenade 153-155, 6411 JE Heerlen