South African Road Trip (ZAF) Good Hope

Een voorstelling over ‘Good Hope’ en ‘Ubuntu’; verbondenheid !

South African Road Trip komt op Woensdag 6 november vanaf 20.00 naar Theater Kerkrade met een swingende en hartverwarmende Zuid-Afrikaanse belevenis.

Vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans en muziek worden in Good hope afgewisseld met indringende, persoonlijke verhalen over het leven van de koorleden in de townships. Puur en oprecht.

De zangers van het Khayelitsha United Mam-bazo Choir, Xhosa-zangeressen én Zuid-Afrikaanse muzikanten dragen in Good Hope hun credo Ubuntu uit.

Letterlijk vertaald betekent dit
‘ik ben omdat wij zijn’; een Afrikaanse Xhosa-levenswijze die ervan uitgaat dat alle mensen met elkaar verbonden zijn. Geboorte, liefde, dood: we maken het allemaal mee. Plezier, verdriet, hoop: het zijn universele gevoelens. Maar waar hoop je op als het perspectief op echte vooruitgang in je township klein is?

Good Hope

De muzikanten van de South African Road Trip delen hun levensverhaal in Good Hope in woord, muziek en dans. Oogstrelende kostuums en een prachtig videodecor, met boeiende mini docu’s maken het plaatje compleet.

Via de website van het Parkstad Limburg Theater kunt u :

kaarten bestellen voor dit concert, korte video’s bekijken of kort geluidsfragment beluisteren

Parkstad Limburg Theaters